Un barbat a vrut sa se arunce de pe Piatra Virgina, dupa o cearta cu sotia

Tentativa de suicid in Baia Mare, in zona Piatra Virgina. Un barbat in varsta de 27 ani a vrut sa-si ia viata dupa o cearta cu sotia.

"A urcat de pe str Magura spre Piatra Virgina, nu stie exact unde se afla , e langa un copac mare cazut pe drumul care urca spre Piatra Virgina…zona cu stanca si padure in care sunt familii de mistreti agresivi… Barbatul nu a vrut sa isi dea locatia…nici macar sotiei… Au avut o cearta, omul fiind proaspat venit din strainatate de la lucru …si ameninta ca in momentele imediat urmatoare urca sus pe Piatra Virgina si de-acolo se arunca in cap fiindca nu mai vrea sa traiasca…", a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a Salvamont Maramures.

Salvamont Maramures a deplasat cu maxima urgenta o echipa in zona care, impreuna cu forte de la Politie, Jandarmi si ISU au incercat localizarea rapida si pe cat posibil o interventie sigura.

La scurt timp dupa inceperea cautarilor, barbatul a fost gasit in viata. Descult, intr-o stare fizica precara, acesta avea membrele amortite si se afla intr-o hipotermie usoara

Salvamontistii ajunsi acolo l-au transportat cu targa speciala UT 2000, dat fiind faptul ca terenul e extrem de accidentat si plin de copaci cazuti. Tanarul a fost predat echipajului SMURD pentru a fi transportat la spital in vederea efectuarii investigatilor medicale.

 

Tabere pentru copii la Centrul de echitatie din Curtuiusu Mare
Citeste
Tabara de teatru pentru liceeni
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.