Un barbat a ramas fara 2

Adaugat in categoria Eveniment
un-barbat-a-ramas-fara-2.jpg

Politistii din Baia Sprie cerceteaza un caz de insusire a bunului gasit, dupa ce au fost sesizati ca un barbat a ramas fara suma de 2.000 de lei.

Practic, barbatul a declarat ca sambata, 08 februarie, a efectuat doua operatiuni de solicitare numerar de la un bancomat de pe strada Gutinului din Baia Sprie. Apoi a luat banii solicitati prima data si a plecat, intrucat bancomatul nu i-ar fi eliberat cea de-a doua suma solicitata. Ulterior a aflat ca i-au fost eliberati si cei 2.000 de lei, solicitati a doua oara, insa au ramas in fanta bancomatului, iar o persoana necunoscuta i-a insusit pe nedrept.

Politistii desfasoara verificari pentru a identifica persoana si a recupera prejudiciul.

Atunci cand gasiti lucruri sau sume de bani care nu va apartin, aveti la dispoztie 10 zile pentru a-i preda autoritatilor sau celui care le-a pierdut. In caz contrar, fapta constituie infractiune si se poate pedepsi cu inchisoarea de la o luna la 3 luni sau cu amenda.

doi-tineri-identificati-de-politisti-dupa-ce-au-sustras-bunuri-dintr-un-complex-comercial-si-dintr-o-locuinta-din-baia-mare.jpg
Doi tineri identificati de politisti dupa ce au sustras bunuri dintr-un complex comercial si dintr-o locuinta din baia mare
Citeste
borsean-depus-in-penitenciar-pentru-comiterea-infractiunii-de-act-sexual-cu-un-minor.jpg
Borsean depus in penitenciar pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor
Citeste