Un barbat a murit dupa tractorul pe care il conducea s-a rasturnat peste el

Tragedie in comuna Grosi. Un barbat a murit dupa ce tractorul pe care il conducea s-a rasturnat peste el.

In seara de sambata, 10 august, a fost semnalat ca, in apropiere de o cunoscuta cofetarie din centrul de comuna, o persoana este imobilizata sub un tractor. Imediat, la fata locului s-au deplasat fortele de interventie. Din nefericire, insa, nu au mai putut face nimic pentru barbatul ranit. Acesta a fost gasit fara suflare, cu corpul partial sectionat.

"Au intervenit un echipaj pentru descarcerare si unul de Terapie Intensiva Mobila. Din pacate, insa, medicii au gasit victima decedata. Este vorba despre un barbat in varsta de 66 de ani", a declarat, pentru AxaNews.ro, Oana Alexa-Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

Viceprimarul comunei Grosi, Gavril Ardusatan, a spus ca barbatul decedat nu este, de loc, din localitate. "Este vorba despre un barbat cu domiciliul din Satu Nou de Sus. Din cate se vorbeste, ar fi venit sa ajute, la munca, pe cineva. In aceasta perioada, se lucreaza foarte mult in gospodariile din comuna noastra, iar oamenii isi mai dau cate o mana de ajutor. Din pacate, o clipa de neatentie poate fi fatala, mai ales ca este sunt zone in panta. In plus, este si foarte cald", a explicat, pentru AxaNews.ro, Ardusatan.

Politistii au deschis o ancheta, pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care a avut loc tragedia.

Sursa axanews.ro / Cata Tineghe

Foto arhiva

Liga 1
Citeste
12 raniti printre care un bebelus si un copil de 3 ani dupa ce Mocanita s-a rasturnat pe Valea Vaserului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.