Un baisprian a gasit un portofel cu 1

Banii pot fi o tentatie si poate ca nu le este tocmai usor celor care gasesc sume consistente sau bunuri de valoare sa aleaga calea legala, si morala, de a-i restitui proprietarului sau de a-i duce la politie. In judet au fost mai multe cazuri care au demonstrat spiritul civic al maramuresenilor in astfel de situatii, insa ieri un barbat din Baia Sprie a ales varianta ilegala. A fost prins la scurt timp de politisti, iar acum este cercetat.


Mai exact, marti, 3 septembrie, politistii au fost sesizati ca un barbat domiciliat in comuna Sisesti si-a pierdut portofelul pe strada Microraion Vest din Baia Sprie. Victima a declarat ca avea in portofelul pierdut 1 000 de lei si acte personale.
Politistii din Baia Sprie au demarat de indata activitati specifice in vederea identificarii persoanei care l-a luat si recuperarii prejudiciului. In cateva ore a fost identificat si gasit un barbat de 54 de ani, asupra caruia a fost gasita suma de 950 de lei. Acesta a precizat ca dupa ce a gasit portofelul a luat banii, iar actele le-a aruncat.
Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de insusire a bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor.

Fiti prudenti la cine apelati pentru a va face reparatii la acoperisuri, burlane si jgheaburi!
Citeste
Banul, ochiul dracului: a gasit un portofel plin cu bani, dar nu a apucat sa-i cheltuiasca, fiind prins de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.