Un baimarean si-a facut nevoile la intrarea intr-un bloc de pe bd

De cand cu pandemia si restrictiile de circulatie, numarul incidentelor cel putin ciudate a "explodat" in Baia Mare. In urma cu cateva saptamani un barbat a intrat intrat intr-o scara de bloc si a furat teava de care era agatata o perdea. Zilele trecute, un altul a furat, tot dintr-o scara de bloc… un ghiveci cu flori, scrie ActualMM.

Acum, locatarii dintr-un bloc din Baia Mare sunt revoltati dupa ce un barbat le-a lasat o "surpriza" chiar la intrarea in scara de bloc.
Totul s-a intamplat aseara, 2 mai, in jurul orei 22:00, la blocul 21 de pe bulevardul Bucuresti. Un barbat a aparut in fata scarii de bloc, s-a dezbracat si si-a facut nevoile chiar la intrarea in scara. Barbatul nu apucase inca sa se imbrace cand a realizat ca era filmat de o camera de supraveghere. Partea buna in toata aceasta poveste este ca barbatul nu a uitat, totusi, de masurile de siguranta: purta o masca de protectie.

"Azi dimineata cand am observat m-am gandit ca vreun caine si-a facut nevoile acolo. Credeti-ma, mi-a pierdut jumatate de duminica deruland imaginile surprinse de camera. Cand am vazut despre ce e vorba, nu mi-a venit sa cred. Se pare ca a fost vorba despre un caine cu doua picioare… M-am gandit prima data sa verific daca nu e vorba despre un chirias din scara noastra, jumatate din apartamente sunt date in chirie. Dar nu a fost vorba de asa ceva. I-am scos imaginea la imprimanta si am pus-o la intrarea in scara de bloc", ne-a declarat presedinta asociatiei de proprietari.

Daca va fi gasit, barbatul risca o amenda de pana la 1.000 de lei.

ActualMM

Oficial: Farcasa nu este zona contaminata cu COVID-19!; Toate cele 114 teste efectuate, inclusiv in familia barbatului decedat, sunt negative
Citeste
O masina a luat foc pe strada I. Luca Caragiale
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.