Un baimarean s-a ales cu amenda dupa ce a mintit politistii ca a fost talharit

Cand ai frica de nevasta, mergi la politie, nu acasa! Victima "inchipuita" a unei talharii a fost sanctionata de politisti.

Un barbat a vrut sa previna o cearta cu sotia, insa politistii au fost pusi pe drumuri pentru ca acesta sa-si poata justifica banii cheltuiti pe alcool. Cand s-a stabilit ca talharia reclamata practic nu exista, barbatul a fost amendat.

In cursul lunii iulie, Politia municipiului Baia Mare a fost sesizata telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul ca un barbat, din comuna Grosi, a fost deposedat prin violenta de o suma de bani, de catre persoane necunoscute.

Barbatul, care se afla in stare de ebrietate, le-a precizat politistilor ca in timp ce mergea pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, doua persoane necunoscute l-au lovit si i-au sustras 600 de lei pe care ii avea asupra sa.
Ulterior, prin aprofundarea cercetarilor si prin efectuarea unor investigatii suplimentare, politistii au stabilit ca, de fapt, barbatul nu a fost victima unei talharii. Acesta a cheltuit banii pe bauturi alcoolice, a platit datoriile pe care le avea si a preferat sa declare ca a fost talharit pentru a nu fi certat de sotie.

Apelantul a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii Nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Fericit ca a castigat 4000 de euro, un batran a cumparat cartele de reincarcare pentru a-si revendica premiul care nu a mai venit
Citeste
Accident rutier provocat de un sofer beat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.