Un baimarean nu a putut pleca cu masina la o inmormantare in suceava iar politia nu a putut decat sa ii lase o citatie

Un baimanarean nu a reusit nicicum sa iasa astazi din propriul garaj situat pe strada Victor Babes din Baia Mare. Asta dupa ce un alt sofer si-a lasat autoturismul de izbeliste, facand imposibila orice manevra.

Cititorul nostru ne-a trimis cateva fotografii realizate la fata locului. Totodata acesta a spus ca a cerut ajutorul Politiei Locale dar si Politiei Rutiere.

Agentii sositi la fata locului au reusit sa identifice proprietarul autoturismului, care locuia pe strada IL Caragiale din Baia Mare, insa nu au putut face mare lucru pentru a-l ajuta pe baimareanul care nu putea iesi cu masina din propriul garaj. Singurul lucru pe care-l puteau face agentii de politie a fost acela de a-i lasa o citare la sediul politiei.

"Nu este pentru prima data cand respectivul isi lasa masina aici. I-am lasat scris luni, 20 ianuarie 2018, in parbriz sa nu o mai lase parcata aici pentru ca trebuie sa folosesc masina zi de zi. Astazi trebuia sa plec cu masina la Suceava la o inmormantare. Nici pana la ora 12 nu am reusit sa ies cu masina pentru a putea porni la drum. Asa ca am fost nevoit sa merg cu autobuzul. Am cheltuit bani cu taxi-ul, apoi bani de bilet, sa nu mai spun ca timpul pierdut pe drum este mult mai mare. Este incredibil cata nesimtire pot avea unii oameni. Politisti mi-au spus ca nu pot decat sa il citeze si apoi sa il amendeze probabil. Sau mai puteam rezolva, pe cheltuiala mea, sa chem o masina sa o ridice cu politistii de fata si sa o mute in alta parte. Astazi a tras si frana de mana si a lasat-o si in viteza, asta ca sa fie sigur ca nu o muta nimeni din loc" ne-a scris cititorul nostru.

Ziua aniversarii Unirii Principatelor Romane. Unde vor incinge maramuresenii Hora Unirii
Citeste
Nu s-au lasat si si-au facut dreptate in instanta. Se anunta vremuri grele in PMP Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.