Un baimarean de 20 de ani si-a agresat si talharit amicul de pahar

Un tanar de 20 de ani din Baia Mare a fost retinut de politisti pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunii de talharie. Acesta va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

In fapt, tanarul este banuit ca in timp ce se afla in padurea din apropierea Parcului Regina Maria, in zona numita Piatra Virgina, si-a agresat partenerul de pahar, l-a lovit cu pumnii in zona abdomenului, trantindu-l la pamant, dupa care i-a sustras din buzunarul din spate al pantalonilor un telefon mobil si suma de aproximativ 86 lei, valoarea totala reclamata a prejudiciului fiind de 2.586 lei.

Evenimentul s-a produs sambata dimineata, in jurul orei 10.25 iar victima, un baimarean in varsta de 30 de ani, a declarat politiei ca nu-l cunoaste pe agresor, dar ca a consumat cu acesta bauturi alcoolice.

Pe baza semnalmentelor retinute de victima, politistii baimareni de investigatii criminale au reusit sa identifice agresorul si au dispus retinerea acestuia. Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de talharie.

Mama si fiica, intr-o masina care s-a rasturnat pe plafon
Citeste
Accidente rutiere pe dn18 la tautii de sus si dn1c, la stejarul
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.