Un baimarean, cu antecedente penale, a fost arestat preventiv dupa ce in masina sa politistii au gasit 120 grame cannabis si 20 grame de speed

Prin incheierea penala nr. 6/DL/31.01.2019, pronuntata in dosarul nr. 172/100/2018 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Maramures, arestarea preventiva pe o durata de 30 de zile, incepand cu data de 31 ianuarie 2019, pana la data de 1 martie 2019 inclusiv, a inculpatului M.A.G., in varsta de 27 de ani, domiciliat in Mun. Baia Mare, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de detinere de droguri de risc si mare risc pentru consum propriu si trafic de droguri de risc si de mare risc, fapte pedepsite cu inchisoare intre 6 luni si 3 ani si interzicerea unor drepturi, respectiv cu inchisoare intre 5 si 12 ani si interzicerea unor drepturi.

Inculpatul are antecedente penale, fiind condamnat definitiv in cursul anului 2017 pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri de mare risc pentru consum propriu in forma continuata, la pedeapsa de 6 luni inchisoare, pedeapsa a carei executare a fost suspendata sub supraveghere pe un termen de 3 ani.

Pentru a dispune arestarea preventiva, instanta a retinut ca la data de 30.01.2019, organele de politie solicitate pentru solutionarea unui conflict spontan intervenit intre inculpat si o alta persoana, finalizat cu sanctionarea contraventionala a acestuia, observand comportamentul dubios al inculpatului si simtind in preajma masinii conduse de acesta mirosul specific celui de cannabis, au procedat la verificarea interiorului masinii si au descoperit cantitatea de 120 grame cannabis si de 20 grame de speed.

Inculpatul a contestat hotararea Tribunalului Maramures, dosarul urmand a fi inaintat Curtii de Apel Cluj pentru solutionarea caii de atac.

CITESTE SI STIREA PUBLICATA IN EXCLUSIVITATE IERI DE VASILEDALE.RO:

FOTO EXCLUSIV: Captura de droguri, intr-o masina pe str. Sanatatii din Baia Mare

Elevii au intrat in vacanta inter-semestriala
Citeste
S-au dus sa aplaneze un conflict si au dat de un recidivist cu droguri
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.