Un baimarean baut si-a pierdut cartusul de tigari si a alertat politia ca a fost talharit

Nu a fost pentru prima data cand politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au fost alertati cu privire la comiterea unei talharii si au constatat ulterior, in urma cercetarilor, ca fapta nu exista. Factorul comun al acestor sesizari este starea de ebrietate a presupuselor victime.
La fel s-a intamplat si miercurea trecuta cand un barbat a apelat 112 si a sesizat ca in timp ce mergea singur, pe un teren situat intre calea ferata si strada Motorului, din Baia Mare, o persoana necunoscuta l-a lovit si i-a sustras din mana o sacosa in care avea un cartus cu tigari.

Politistii au demarat de indata activitatile specifice pentru prinderea autorului. Barbatul talharit nu putea oferi semnalmentele autorului. Apoi, acesta a refuzat sa fie examinat medical, nu prezenta leziuni vizibile.

Tigarile au fost gasite pe traseul pe care a declarat ca a mers.

Pas cu pas, politistii au constatat ca fapta sesizata practic nu exista. Baimareanul, de 57 de ani a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii Nr. 61/91 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Nu au reusit sa ajunga cu bunurile furate decat pana la iesirea din magazin
Citeste
Un mercedes a luat foc in pasul mesteacan
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.