Un baimarean a snopit in bataie un politist din benesat

Aflat pe urmele unui tanar ce furase de la o batranica, un politist din Salaj a devenit victima acestuia. In urma agresiunii, omul legii a ajuns la spital. Colegii de la Sportul Salajean ne-au furnizat detalii in exclusivitate despre incident.

Momente groaznice pentru un politist din judetul Salaj, care in timp ce se afla intr-o misiune a devenit victima unui infractor. Totul s-a intamplat duminica, 18 august.

Un agent de la Postul de Politie Benesat a mers pe urmele unui barbat banuit ca ar fi furat bunuri de la o femeie in varsta de 80 de ani din localitatea Bulgari.

Insotit de un minor care il vazuse pe hot, politistul l-a urmarit pe barbat, l-a identificat si chiar l-a prins pe raza comunei Salatig.

Intre cei doi, insa, a avut loc o incaierare, iar omul legii a iesit destul de sifonat. Politistul din Benesat a suferit mai multe rani si a fost transportat cu ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Zalau. La urgenta, el a primit ingrijiri medicale, dar a suferit si o mica interventie chirurgicala la un deget.

Intre timp, agresorul a fost retinut pentru 24 de ore, pentru ca apoi sa fie arestat preventiv. Este vorba despre un tanar in varsta de 23 de ani, din municipiul Baia Mare.

"In momentul in care a vrut sa il aduca pe barbat la sectie, politistul a fost agresat fizic de acesta, a fost un ultraj mai urat. Omul legii a fost imbrancit si a fost lovit. Inculpatul a fost retinut si arestat pentru ultraj. Politistul a avut nevoie de ingrijiri medicale si a ajuns la spital, fiind externat in aceeasi seara. A fost nevoie si de o interventie chirurgicala la un deget de la o mana. In cursul zilei de luni, 19 august, s-a formulat propunerea pentru arestare preventiva, propunere care a fost admisa la aceeasi data, barbatul aflandu-se in acest moment in arestat preventiv la IPJ Salaj", a declarat Teodora Balmos – procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Jibou, a declarat pentru Stiri de Salaj.
Acest ultraj impotriva unui politist vine la doar nici doua saptamani, de cand o politista a fost amenintata si injurata de doi rromi, in timpul unei actiuni pe raza comunei Mirsid. Si atunci, omul legii a plecat singur in misiune…

Voie buna la Festivalul Roza-Rozalina din Rozavlea
Citeste
Ce artisti vor urca pe scena si cu ce noutati vine Primaria Baia Mare in acest an
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.