Un baimarean a reusit sa comita doua infractiuni intr-o benzinarie

PRINS IN CATEVA MINUTE  Politistii au identificat si prins un tanar banuit de furt calificat si lovire sau alte violente in cateva minute de la sesizarea faptelor.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au intervenit cu promptitudine la un caz de furt si lovire semnalat aseara, reusind sa identifice persoana banuita de comiterea infractiunilor, la scurt timp de la sesizare.

Primele verificari efectuate la fata locului au relevant ca o persoana necunoscuta, care conducea un autoturism, a oprit intr-o statie de carburanti situata pe bulevardul Bucuresti din municipiu, cu scopul de a alimenta.

Dupa ce a alimentat cu combustibil, a observat ca un angajat se apropia spre el, dar a optat sa plece fara sa achite, si l-a acrosat cu autoturismul pe angajatul de 41 de ani.

Imediat dupa sesizare, cu sprijinul politistilor Biroului Rutier Baia Mare, tanarul a fost identificat cu operativitate in trafic. Politistii au intocmit dosar penal pe numele tanarului de 22 de ani, din Hideaga, si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de furt calificat si lovire sau alte violente.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Ce masuri iau autoritatile judetene pentru prevenirea, supravegherea si controlul evolutiei gripei si pneumoniei
Citeste
Pe motiv ca au fost anuntate ninsori trecatoare, firmele de deszapezire n-au prea trecut pe drumuri
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.