Un baimarean a ramas fara 3.500 de lei si un ceas din aur dupa ce a vrut sa ajute doi straini

PACALIT DE DOUA ORI Nu credeti tot ce vi se spune! Nu oferiti bani sau alte bunuri de valoare unor necunoscuti! Nu va lasati coplesiti de povesti lacrimogene! Politistii baimareni de investigatii criminale desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de inselaciune si furt, dupa ce au fost sesizati ieri ca un batran de 79 de ani, din municipiu, a ramas fara 3500 de lei si un ceas cu bratara din aur.

Primele verificari au relevat ca in jurul orei 16.00, in timp ce se afla langa un centru comercial de pe strada Victoriei, batranul a intrat in vorba cu doi barbati necunoscuti, care se aflau intr-un autoturism. Acestia i-au spus batranului ca o ruda de-a lor a avut accident, este internata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, si l-au rugat sa-i conduca pana la spital. Apoi, cei doi necunoscuti l-au convins pe batran sa le imprumute pentru aproximativ o ora 3.500 de lei, necesari pentru ingrijiri medicale.

Astfel, cei doi au ajuns in locuinta batranului, au imprumutat banii si dusi au fost banii. Ulterior, batranul si-a dat seama ca ii lipseste si un ceas cu bratara din aur. Realizand ca a fost inselat, batranul a sesizat politia care acum desfasoara cercetari pentru identificarea autorilor si recuperarea prejudiciului.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Tanar baimarean, vitezoman si contrabandist, depistat de politistii rutieri
Citeste
Un tanar din Targu Lapus a ajuns la inchisoare dupa ce a comis mai multe infractiuni
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.