Un baimarean a fost jefuit dupa o partida de amor cu o prostituata

Adaugat in categoria Breaking news

Nu s-a putut abtine nici macar in Saptamana Patimilor. A vrut o partida de sex insa a ramas fara niciun leu de Pasti: 4.500 lei i-au fost furati! Politia incearca sa identitice autoarea si sa recupereze prejudiciul.

Un baimarean a sesizat la Politie faptul ca ieri dupa amiaza i-a fost sustrasa suma de 4.500 lei din locuinta. Acesta a precizat faptul ca a adus in casa o femeie necunoscuta in vederea intretinerii de raporturi sexuale cu aceasta.

Profitand de faptul ca a si consumat bauturi alcoolice aceasta i-ar fi furat banii, dupa care tanara a plecat.

Acum politistii fac cercetari pentru identificarea persoanei in cauza si recuperarea prejudiciului.

Politistii fac un apel la cetateni sa fie vigilenti si sa nu primeasca sau sa invite persoane necunoscute in casa pentru ca oricand pot cadea victima acestora.

Preluare www.baiamare24.ro.

foto arhiva

trei-pustani-au-devastat-un-chiosc-de-ziare-de-pe-strada-granicerilor-din-baia-mare.jpg
Trei pustani au devastat un chiosc de ziare de pe strada granicerilor din baia mare
Citeste
lotul-national-de-wing-chun-34-de-medalii-aduse-acasa-de-la-campionatul-european-de-la-moscova.jpg lotul-national-de-wing-chun-34-de-medalii-aduse-acasa-de-la-campionatul-european-de-la-moscova-1.jpg lotul-national-de-wing-chun-34-de-medalii-aduse-acasa-de-la-campionatul-european-de-la-moscova-2.jpg lotul-national-de-wing-chun-34-de-medalii-aduse-acasa-de-la-campionatul-european-de-la-moscova-3.jpg lotul-national-de-wing-chun-34-de-medalii-aduse-acasa-de-la-campionatul-european-de-la-moscova-4.jpg lotul-national-de-wing-chun-34-de-medalii-aduse-acasa-de-la-campionatul-european-de-la-moscova-5.jpg lotul-national-de-wing-chun-34-de-medalii-aduse-acasa-de-la-campionatul-european-de-la-moscova-6.jpg
Lotul national de wing chun, 34 de medalii aduse acasa de la campionatul european de la moscova
Citeste