Un baimarean a ajuns la spital dupa ce a fost snopit in bataie! un pompier, printre agresori

Caz deosebit de grav in Baia Mare. Un tanar a ajuns in spital si nu isi mai poate misca picioarele dupa ce a fost batut crunt de trei indivizi. Apropiatii nu cer altceva decat sa se faca dreptate victimei, intrucat sustin ca oamenii legii nu au luat masuri ferme, deoarece printre agresori s-ar numara un pompier.

"Ma gandesc ca, prin voi, reporterii, noi, poporul, ne putem face dreptate, ca politia din Baia Mare este foarte pasiva. Un prieten de-al meu este internat la spitalul mare. Va rog sa ne ajutati. A fost batut de trei persoane, una este pompier si politia nu a facut nimic. Baiatul este paralizat", ne-a semnalat un cititor baiamare24.ro.

Nu este singura sesizare facuta la redactie cu privire la acest caz. "As dori sa semnalez un caz care este foarte grav. O persoana a fost batuta de un om care lucreaza la pompieri. Acest om l-a batut pe un prieten de-al meu si acum a ramas paralizat, este in spital si politia din Baia Mare este foarte pasiva. Ma refer ca cel putin nu vor sa ii ia declaratie victimei sau sa-l ia la raspundere pe cel care l-a batut. Va spun ca acest om este foarte protejat de politica de la Baia Mare. Echipa dumneavoastra poate face dreptate. As vrea sa afle toata lumea ce se intampla aici, in Baia Mare", a semnalat un alt tanar.

Vom reveni cu punctul de vedere al IPJ Maramures si cu imagini video!

Crin CALAUZ

"Dialogul artelor. Culorile toamnei" la Biblioteca Judeteana
Citeste
L-aTi vAzut? un barbat din targu lapus este de negasit de o saptamana
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.