Un baietel de 4 ani sustine ca ar fi fost violat oral si anal de un baiat de 5 ani

Ingrozitor! Alerta maxima in zona Cuprom din Baia Mare. Politia este in alerta! Un copilas de numai patru anisori a fost violat si supus la perversiuni sexuale orale de un alt minor!

Nenorocirea s-a produs in urma cu putin timp in tufisurile din zona fostului Combinat Cuprom din Baia Mare. In zona in care Estera a fost ucisa.

Un baietel de numai patru anisori a fost gasit dezbracat de mai multi locatari. Imediat s-a cerut ajutor la 112.

La fata locului a sosit echipajul Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, dar si mai multe echipaje de politie.

Suspectul, in varsta de cinci ani, a disparut fara urma.

Micutul a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Maramures.

ACTUALIZARE 1 – IPJ Maramures

"Politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intervenit pe strada Electrolizei, dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 ca un baiat de 5 ani a fost agresat de un alt minor.

La scurt timp, a fost inregistrata o alta sesizare prin SNUAU 112 ca un baiat de 4 ani a fost molestat de un alt minor. Baiatul de 4 ani a fost transportat la spital pentru examinare medicala. Celalalt minor, de 5 ani, se afla in acest moment la sediul Politiei municipiului Baia Mare. In prezent politistii fac verificari pentru clarificarea situatiei", spun reprezentantii IPJ Maramures.

ACTUALIZARE 2

Au fost depuse plangeri de parintii celor doi minori pentru agresiune sexuala a minorului de 4 ani si pentru lovire a minorului de 5 ani si se constituie dosare penale. Examinarea medico-legala a relevat ca nu exista niciun fel de leziuni pe corpul copilului presupus victima a agresiunii sexuale.

Cum e cu votul prin corespondenta
Citeste
Actualizare: Parintii minorului agresat au depus plangere pentru agresiune sexuala
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.