Un agent de la rutiera a vrut sa amendeze pompierii aflati in misiune

Pompierii de la Detasamentul Zalau din cadrul ISU Salaj erau la un pas de a fi amendati de catre un politist din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Salaj.

Comedia s-a produs ieri la orele amiezii pe bulevardul Mihai Viteazul, in zona Lidl din Zalau.

Patronul farmaciei de langa Lidl a sunat la 112 pentru a cere sprijinul pompierilor deoarece de pe bloc cadeau turturi si zapada, iar trecatorii erau in pericol. La fata locului a intervenit promt si profesionist un echipaj de pompieri.

Pompierii au intervenit cu o autospeciala dotata cu o scara de interventie la inaltime, iar pentru a ajunge pe bloc cu scara din dotare, au lasat autospeciala pe banda ce face accesul spre magazinul Lidl.

Un politist, din masina de Politie identificata cu numerele MAI 41392, a fost insa foarte revoltat ca pompierii intervin in zona cu masina lasata pe o banda de circulatie, de aceea a scos un proces verbal si a fost la doua secunde de a scrie o amenda frumoasa.

Norocul pompierilor a fost ca s-a efectuat un apel in dispeceratul 112, iar cei de la dispecerat i-au explciat purtatorului de cascheta ca pompierii intervin la o urgenta si trebuie sa isi faca meseria.

Evenimentul a ajuns si la urechile comandatului ISU, Adrian Chichisan, care ne-a confirmat patania echipajului de pompieri cu purtatorul de cascheta de la IPJ Salaj. Adrian Chichisan nu a dat insa prea multe detalii, sustinand ca totul s-a rezolvat in cele din urma.

Mos craciun a purtat haine de la politie
Citeste
O masina furata si mai multe sparte intr-o parcare de pe independentei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.