Umarire cu politistii jumatate de oras, terminata cu un accident la Hotel Mara

NOAPTEA SI STRAZILE IN BAIA MARE O noua urmarire cu politisti, viteza, alcool si teribilism in municipiul Baia Mare. In ultima vreme au aparut din ce in ce mai multi "curajosi" care, dupa ce se imbata se urca la volan si gonesc pe strazile din oras in toiul noptii.

De data aceasta, este vorba despre un barbat de 38 de ani din localitatea Floresti, judetul Cluj. Totul a inceput cu barbatul care ar fi iesit dintr-un bloc de pe strada Granicerilor si s-a urcat intr-o duba parcata. Aflati in patrulare, un echipaj al Politiei Locale Baia Mare l-a observat pe barbatul care parea, dupa felul in care mergea, ca ar fi consumat o cantitate serioasa de alcool.

Politistii locali l-au urmarit pe barbat pana in zona Hotelului Mara din oras, moment in care au solicitat sprijinul Politiei Nationale.

Sursa: emaramures.ro

Barbatul a fost somat de catre politisti sa opreasca masina, insa, in ideea in care voia sa scape, soferul din Cluj a facut o manevra gresita si a lovit o masina parcata regulamentar. Soferul teribilist a refuzat initial testarea cu alcooltestul, insa a acceptat ulterior dupa ce a ajuns la spital, rezultatul etilotestului fiind de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Clujeanul este cercetat acum de politistii maramureseni in cadrul dosarului penal deschis pe numele sau.

 

ActualMM

Furnizarea apei, sistata temporar pe 5 strazi din Baia Mare
Citeste
FOTO
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.