Ultraj – trei politisti abia-abia au putut incatusa in strada un barbat din baia mare

Un baimarean a fost incatusat astazi cu forta de catre politisti dupa ce a refuzat sa se prezinte la Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare pentru audieri. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de aducere de catre procurori.

Din primele informatii, barbatul si-ar fi pierdut permisul de conducere de ceva timp, iar de atunci a facut o adevarata "pasiune" pentru politisti. Acesta are mai multe acuzatii de ultraj, la activ, dupa ce a agresat de cateva ori cadrele politienesti.

In cazul de fata, acesta a opus rezistenta, iar angajatii Politiei Maramures nu s-au lasat pana nu au reusit sa-l incatuseze.

Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures: "Politistii baimareni au avut de pus in aplicare un mandat de aducere emis de Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare pe numele unui barbat cercetat pentru comiterea infractiunii de ultraj. Intrucat a opus rezistenta, acesta a fost imobilizat si condus la sediul politiei conform procedurilor legale. De asemenea, unul dintre politistii implicati in executarea mandatului a formulat plangere pentru ultraj impotriva unuia dintre cei care au intervenit in sprijinul suspectului."

Intreaga operatiune a fost filmata si postata public pe reteaua de socializare Facebook.

video ZiarMM.ro via facebook.com

Sursa informatii: ZiarMM.ro, video: facebook.com – Mircea Roman.

Comenteaza cu Facebook

Pentru cei din linia intai: ISU Maramures a primit doua sisteme de izolare si transport
Citeste
Dosar penal dupa ce doua persoane cu coronavirus au participat la o inmormantare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.