Ultimul weekend cald din acest an, in Maramures

METEO   Vremea a fost generoasa in ultimele saptamani in Romania, mai ales in Maramurel. Temperaturile neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada a anului si lipsa precipitatiilor au facut ca ultimele zile sa fie perfecte pentru drumetii, iesiri in natura sau in oras.

Temperaturile ridicate iau, incet, sfarsit in judetul nostru. Astfel, potrivit meteorologilor, weekendul 26-27 octombrie este ultimul weekend cald din acest an in Maramures.

Astfel sambata vom intalni temperaturi de pana la 22 de grade celsius. Vremea va fi cu soare cu innorari de scurta durata in cea mai mare parte a judetului iar sansele de precipitatii sunt mici.

Duminica vremea va fi calda, maximele inregistrate in judet vor fi de pana la 21 de grade celsius, iar ziua va fi senina in cea mai mare parte a judetului.

Luni vom mai avea parte de maxime de pana la 18 grade celsius, dupa care vremea se va raci brusc. De asemenea, saptamana urmatoare vom avea parte de precipitatii serioase sub forma de ploi si temperaturi cu maxime ce nu vor depasi 9 grade celsius pe timp de zi, iar noaptea -2/ -4 grade celsius.

 

ActualMM

Ambasadoarea Chinei considera Maramuresul un fel de rai, care merita a fi vizitat de mai multi dintre conationalii Excelentei Sale
Citeste
Unde vor fi amplasate aparatele radar sambata, 26 octombrie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.