Ultima poza a elevei ucise cu criminalul

Revenim cu informatii in cazul elevei de clasa a XI-a de la Colegiul National Mihai Eminescu din Baia Mare, ucisa cu bestialitate si ingropata pe un camp din Satu Mare.

S-au cunoscut anul acesta!…
Cristian Mihai C., in varsta de 21 de ani, a muncit in Olanda pana la inceputul acestui an, cand s-a intors in tara. Atunci a cunoscut-o pe Carmen Tataran, in varsta de 18 ani, de loc din Pomi, dar care studia in Baia Mare. S-au intalnit de cateva ori, insa nimeni nu banuia ce urma sa se intample. La scurt timp dupa disparitia tinerei, in 5 martie, la ora 16.00, ea ar fi fost sechestrata de suspect si dusa pe campul dintre localitatile Dorolt si Altea, nu departe de Vama Petea.

Aici, individul ar fi batut-o cu bestialitate cu ajutorul unui corp contondent pana cand a lasat-o fara suflare. Apoi, a ingropat-o fara a avea remuscari pentru fapta sa. Afland ca anchetatorii sunt pe urmele sale, a vrut sa fuga cu avionul, de la Cluj, iar apoi cu microbuzul, prin Vama Petea. Se vorbeste si ca suspectul ar fi cunoscut ca si consumator de substante interzise, ba chiar s-ar fi aflat sub influenta acestora in momentul in care a fost condus la audieri. Ba zvonistica a indicat faptul ca suspectul ar fi incercat sa o scoata pe adolescenta de tanara, informatie neconfirmata, inca, oficial. Motivul ar putea fi altul, insa datele sunt, momentan, confidentiale, fiind parte a anchetei.

Ulterior, suspectul i-a insotit pe anchetatori la locul in care era ingropata. In prezent, suspectul este, in continuare, la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, unde este expertizat psihiatric. Se ia in calcul si faptul ca ar fi consumator de substante interizise. Acest fapt va fi verificat in perioada urmatoare" – a explicat, pentru DirectMM.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

Un liceu in lacrimi
Intre timp, marti, la Colegiul National Mihai Eminescu din Baia Mare, au avut loc clipe emotionante. Colegii au adus fotografii cu Carmen si au asezat langa acestea lumanari si o coroana de flori. Cu lacrimi in ochi, elevii si cadrele didactice au deplans destinul tragic al tinerei in varsta de 18 ani. "Nu imi vine sa cred nici acum ceea ce s-a intamplat. Este pur si simplu ireal" – a spus, printre lacrimi, o prietena. "Suntem in continuare socati de ceea ce a patit. Durerea este fara margini. Nu ma pot stapani din plans" – a spus o alta colega.

"A fost o eleva de zece!"
Pe retelele de socializare curg mesaje emotionante, internautii cerand o pedeapsa strasnica pentru ucigas. Printre cei care si-au exprimat opinia, s-a numarat si un fost cadru didactic al lui Carmen.
"A fost eleva mea timp de patru ani la Scoala Gimnaziala Pomi. O eleva de nota zece. Regret nespus de mult pierderea acestei fiinte. Degeaba, prea mult huliganism in tara asta. Nu am cuvinte!" – Daniel Sanislai.
"Drum lin printre ingeri! Nu am cuvinte, nu pot sa exprim in cuvinte durerea parintilor. La randul meu sunt mama, sa ne fereasca bunul Dumnezeu de asa nenorocie" – Aurica Muresan.
"Doamne, ce tragedie! Saracii parinti! Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Sa fie pedepsit criminalul!" – Liliana Tintas.
"Cuvintele nu ajung! Este prea dureros! Multa putere parintilor, de a trece peste acest moment. Dumnezeu sa le fie alaturi! Sincere condoleante!" – Lili Oros.
"Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Iar parintilor, puterea de a trece peste aceasta durere de nedescris!" – Niko Marinela.
"O tragedie imensa pentru parinti, durere fara margini pentru prieteni! Dumnezeu sa o odihneasca in pace si putere multa familiei sa poata trece peste aceasta durere!" – Mariana Sirb.
"Dumnezeu sa o ierte si sfintii ingeri sa ii lumineze calea! Sincere condoleante!" – Elena Popan.

Ultimul drum
"Cu mare tristete in suflet va anuntam ca ne vom desparti de iubita noastra fiica Carmen. Toti cei care vor sa fie alaturi de noi, sa o petrecem pe ultimul drum, sunt asteptati la parastasul care va avea loc azi la ora 17.00 la capela din Pomi, iar inmormantarea va avea loc maine data de 11 martie 2020, la ora 13.00" – a anuntat mama lui Carmen.

Articol preluat in integralitate Catalin Tineghe – DirectMM.ro.

Comenteaza cu Facebook

O zi cu 13 amenzi in valoare de peste 4.600 de lei
Citeste
PE SURSE: Maramuresul va avea de azi un nou subprefect
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.