ULTIMA ORA: Slujbele religioase SE SUSPENDA in Maramures! La fel si activitatle After School

ULTIMA ORA Decizie de ultima ora luata de catre autoritatile maramuresene, pentru combaterea raspandirii infectiei cu virusul COVID-19. Atat desfasurarea activitatilor din cadrul Programului After School cat si toate slujbele religioase ale tuturor cultelor vor fi suspendate.

Mai exact, in Maramures nu se vor mai tine ore de After School pana in data de 22 martie, iar slujbele religioase nu vor mai avea loc deloc in judet incepand de azi si pana in data de 31 martie, cu posibilitate de prelugire a acestor masuri.

"Se suspenda pana la data de 22 martie a.c., in judetul nostru desfasurarea activitatilor in cadrul Programului After School, dar si alte programe cultural-educationale care implica copiii, cu posibilitate de prelungire. La unitatile de invatamant preuniversitar de stat si private din judetul nostru va fi prezent la sediile acestora doar personalul strict necesar, conducere, contabilitate, secretariat si paza. Celelalte cadre didactice si personalul auxiliar raman acasa, pana la data de 22 martie a.c. Masura poate fi prelungita in functie de evolutia situatiei la nivel national. Se suspenda efectuarea serviciului religios pentru toate cultele religisoase, pana la de 31 martie a.c., in zilele de sambata si duminica. Lacasele de cult raman deschise, dar nu vor fi oficiate slujbe religioase", a declarat purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului, Dan Buca.

ActualMM

Apel al Camerei de Comert si Industrie Maramures catre mediul de afaceri, pe fondul crizei coronavirusului
Citeste
Minaur s-a calficat matematic in play off-ul Ligii Zimbrilor
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.