ULTIMA ORA - EXCLUSIVITATE: Haos la Serviciul Politiei Rutiere Maramures. 9 politisti saltati de DGA. Acuzatii de luare de mita in mod repetat

Serviciul Politiei Rutiere Maramures este in haos! 9 agenti de politie din cadrul SPR Maramures au fost saltati de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures fiind acuzati de luare de mita.

Conform informatiilor noastre politistii au fost inregistrati audio-video in timp ce ar fi luat mita de la soferii aflati in trafic si care erau prinsi fie cu viteza, fie ca ar fi comis diferite abateri de la legislatia rutiera.


"Se efectueaza acte de urmarire penala fata de mai multi politisti ai compartimenului Politie Rutiera din cadrul IPJ Maramures pentru infractiuni de coruptie. Beneficiem de sprijinul DGA si a conducerii IPJ Maramures" a declarat Bogdan Gabor, prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures.

Conform surselor noastre procurorii urmeaza sa dispuna retinerea acestora pentru 24 de ore. Se pare ca un singur politist ar putea sa nu fie retinut pentru 24 de ore pentru ca acesta ar fi fost inregistrat audio-video doar o singura data. Ceilalti ar fi luat mita in mod repetat.

vom reveni

Comenteaza cu Facebook

Articolul ULTIMA ORA - EXCLUSIVITATE: Haos la Serviciul Politiei Rutiere Maramures. 9 politisti saltati de DGA. Acuzatii de luare de mita in mod repetat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

CORONAVIRUS: Doua decese in Maramures, in ultimele 24 de ore
Citeste
Maramuresul a inregistrat inca doua decese cauzate de coronavirus. Total decese 21
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.