Ultima ora ! criminalul esterei a fost saltat de mascati

Exista un inculpat in cazul omorului Esterei. Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, Serviciului de Investigatii Criminale Maramures, impreuna cu cei din cadrul Directiei de Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, continua activitatile specifice in acest caz. Pentru a nu prejudicia in acest moment mersul anchetei, maine o sa va informam cu privire la cele constatate si masurile dispuse.

Sursele noastre au precizat ca suspectul are 17 ani , locuieste in zona Combinatului Cuprom , si este vecin cu familia fetitei ucise si violata .

Actualizare

Persoana banuita de comiterea infractiunilor de viol si omor asupra unei minore din Maramures a fost prinsa si retinuta, pentru 24 de ore

In urma activitatilor specifice desfasurate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures, cu sprijinul specialistilor din cadrul Directiei de Investigatii Criminale si Institutului National de Criminalistica, ambele din cadrul I.G.P.R., si sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, azi, 26 iunie, a fost identificat un tanar de 17 ani, din Baia Mare, despre care exista indicii temeinice ca ar fi comis infractiunile de viol si omor inregistrate la data de 1 mai 2018.

In baza probatoriului administrat, tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.Sub coordonarea procurorului, politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-au comis faptele.

Vom reveni cu imagini video.

Ecologie, dar sa fie pana la capat!
Citeste
Caprioara gestanta sfasiata de caini
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.