ULTIMA ORA / COROIENI / ACTUALIZARE: Barbat decedat dupa ce a fost surprins sub un zid de sprijin

Echipajele de interventie au fost solicitate in aceasta dimineata in licalitatea Coroieni, la iesire spre Targu Lapus. Potrivit primelor date, un barbat a fost surprins sunb un zid de sprijin.

Actualizare

Barbatul de 52 de ani, surprins sub un zid de sprijin, a decedat. Se lucreaza la extragerea trupului neinsufletit.

Actualizare – IPJ Maramures

Azi, in jurul orei 09:00, politistii Sectiei 7 Suciu de Sus au fost sesizati prin 112, despre faptul ca pe D.J. 109 F de pe raza localitatii Coroieni, un perete de beton al unui camin subteran de la reteaua de apa potabila a cazut peste un barbat.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca barbatul de 53 de ani, din Bistrita Nasaud, angajat al unei firme care executa lucrari la drumuri si reteaua de apa, in timp ce efectua lucrari de decofrare a unui camin din beton, peretele lateral s-a desprins si a cazut peste el provocandu-i decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei.

De asemenea un martor ce se afla in zona a incercat sa-l scoata pe barbat de sub daramaturi, insa peretele din beton i-a prins si amputat degetele de la mana dreapta.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca, ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Articolul ULTIMA ORA / COROIENI / ACTUALIZARE: Barbat decedat dupa ce a fost surprins sub un zid de sprijin apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Lucrari Vital 28 august. Locuitorii de pe o strada din Baia Mare raman fara apa potabila
Citeste
ACTUALIZARE/ ALERTA IN MARAMURES – Muncitor MORT dupa ce un zid de sustinere A CAZUT peste el
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.