Turneul speranTelor – maramures vs

Se reiau meciurile din Turneul Sperantelor, editia 2018/2019. Reprezentanta Maramuresului va intalni selectionata similara din Satu Mare. Meciul va avea loc pe stadionul comunal din sat Sasar, incepand cu ora 11.00, duminica, 7 aprilie.

Turneul Sperantelor este un proiect lansat de FRF in sezonul 2017/2018. In urma editiei de anul trecut, Cosmin Kovacs de la Plimob Sighetu Marmatiei a participat la un stagiu de pregatire de sapte zile la Tarlungeni, fiind in continuare monitorizat de FRF.

La aceasta a doua editie, selectia se adreseaza copiilor nascuti in 2005. Judetul nostru face parte din regiunea 6, alaturi de Bihor, Satu Mare, Cluj, Bistrita Nasaud si Salaj. 44 de echipe participa in aceasta faza a etapelor interjudetene, fiind formate la nivelul tarii opt zone. Se joaca in sistem tur-retur. Pana la aceasta ora, reprezentanta Maramuresului a disputat sase meciuri, castigand cinci dintre acestea si pierzand o singura confruntare.

Rezultatele si marcatorii Maramuresului
Etapa 1: Maramures – Bistrita Nasaud 3-2 .

In a saptea partida din Turneul Sperantelor, reprezentanta Maramuresului va intalni selectionata similara din Satu Mare. Meciul va avea loc pe stadionul comunal din sat Sasar, incepand cu ora 11.00, duminica, 7 aprilie. Emil Kemenes, referentul FRF zonal, impreuna cu Danut Sabou, Ioan Hotea si Anton Goia, antrenorii implicati in aceasta actiune, vor definitiva lotul de 17 jucatori in cursul zilei de maine.

Sursa: AJF Maramures

Coroana regala purtata de Regina Maria la ceremonia de incoronare din anul 1922 , dusa in Franta
Citeste
MERASPORT va invita duminica, de la ora 10.30, la o intalnire cu Valentina Ardean Elisei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.