Trupul neinsufletit al tinerei, scos din greseala din pamant de un agricultor, cu plugul


Un agricultor care facea lucrari agricole in Dorolt a fost cel care a gasit cadavrul tinerei din Pomi data disparuta in cursul zilei de joi. Barbatul opera un plug cand a dat peste trupul neinsufletit al lui Carmen.

Surse au precizat ca un agricultor ar fi fost cel care a gasit corpul neinsufletit al tinerei din Pomi, care a fost data disparuta in cursul zilei de joi. Barbatul se afla la munca, pe camp, cu plugul, in momentul in care utilajul s-a lovit de cadavru, au mai precizat surse apropiate anchetei.

Se pare ca iubitul fetei este unul dintre suspecti. Acesta ar fi incercat sa o scoata pe tanara afara din tara, iar cand aceasta a refuzat, ar fi ucis-o pe tanara in varsta de 18 ani, pe data de 5 martie. Informatia nu este confirmata in mod oficial de anchetatori, dar procurorii au precizat ca au indicii cu privire la savarsirea "infractiunii contra vietii comisa la data de 5 martie 2020".

Pe surse, PresaSM a aflat si ca iubitul fetei, orginar din Maramures, in varsta de 21 de ani, ar fi incercat sa iasa afara din tara in cursul serii de duminica, dar a fost oprit de politistii de frontiera de la Petea.

Sursele noastre sustin ca baimareanul Cristian Cardos ar fi intentionat sa ajunga in Olanda, unde ar mai fi lucrat o perioada de timp. El locuia pe strada C. Porumbescu din Baia Mare.

Procurorii din Maramures au confirmat faptul ca in acest caz a fost initial deschis un dosar pentru disparitie si lipsire de libertate, dupa care acesta s-a transformat intr-unul de crima. Anchetatorii au precizat si ca in acest caz exista deja un suspect principal.

Alerta! Suspiciune de coronavirus la Palatul Victoria
Citeste
Eleva disparuta in baia mare a fost gasita omorata si ingropata la dorolT
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.