Trenul personal cluj – sighet a lovit la jucu o masina

Trenul personal Cluj Napoca – Sighet Marmatiei este blocat la Jucu dupa ce a lovit un autoturism.

Conform primelor informatii furnizate de o maramureseanca aflata in tren chiar in acest moment au sosit echipajele de interventiile care incearca sa scoata persoanele ranite.

Martorii spun ca masina a fost pur si simplu tarata cateva sute de metri.

In mod normal trenul personal ar fi trebuit sa ajunga la destinatie in jurul orei 19.25, insa este preconizat ca va ajunge undeva in jurul orei 22.00.

Actualizare

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe magistrala de cale ferata 400 Cluj Napoca – Gherla, la kilometrul feroviar 5+750 de metri, pe raza localitatii Jucu , la o trecere la nivel cu calea ferata, trenul Regio 4110, care se deplaseaza pe ruta Cluj Napoca – Sighetu Marmatiei, a lovit un autoturism. O persoana este incarcerata. Circulatia feroviara este intrerupta.

Autoturismul lovit de tren in Jucu de Mijloc este anuntat prin numarul pentru apel unic de urgenta faptul ca o persoana este incarcerata si in stare de constienta in autoturism. Un stalp de transport inalta tensiune a fost rupt in urma impactului si a fost rasturnat peste masina.

Vegetatia din apropierea masinii s-a aprins de la scanteile generate de cablurile de electricitate rupte.

Intervin 2 masini cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD. A fost anuntata regia de transport feroviar pentru intruparea alimentarii cu energie electrica si a traficului feroviar.

Accident cu trei raniti in Satulung
Citeste
Viorica Dancila a discutat cu Ursula von der Leyen despre viitorul comisar european al Romaniei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.