Trenul ir 1642 baia mare – bucuresti fara lumina, intarziere de trei ore,calatori revoltati

Surpriza pentru cei care au calatorit in seara de joi, 15 august, cu trenul IR 1642 Baia Mare – Bucuresti. Din cauza unor probleme tehnice, trenul a ramas fara lumina, in plus a acumulat o intarziere de trei ore.

Calatorii si-au exprimat nemultumirea conductorului de tren, dar nu au avut parte de prea multa intelegere.

Iata ce scrie un calator: "Nu avem deloc lumina in tren pana in Bucuresti!
Daca stiam, luam 2 lumanari si o ardeam romantic… Deci eu sunt socat de nesimtirea astora! 170 de lei biletul la clasa intai, doar dus!!! Daca eram destept, sa imi rezerv bilet la avion din timp, zburam cu 55 de euro dus-intors si in 45 de minute eram la Otopeni.

CFR – nu lumina, nu curent pentru incarcare telefon, intarziere 3 ore, 15 ore pana in Bucuresti, toalete insalubre, jeg mult si in vagoane! Poi… dracu’ mai merge cu voi, doar ca, pana si ala are standardele lui.

Trenul IR1642 de la Baia Mare spre Bucuresti, care a plecat la 17:50 din Baia Mare, nu are curent electric nici la 22:50!
Lumea sta fara lumina si e amenintata, ca daca se mai revolta, va fi data jos din tren… Avem si intarziere 3 ore si nu putem merge nici la toaleta, pe intuneric… 15 ore fara sa mergi la toaleta… Bataie de joc pe banii nostri, conditii 0!", si-a exprimat oful Florin Cosmin, care a calatorit in trenul respectiv.

Batran invinetit in bataie la upu
Citeste
Prima medalie la open water pentru romania, cucerita de baimareanca delia kovacs
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.