Trenul accelerat baia mare – bucuresti, defect la 12 km de baia mare

Infrastructura Cailor Ferate Romane, dar si locomotivele si vagoanele uzate fizic si moral nu sunt o noutate pentru nimeni in Romania. Doar ca nimeni nu face nimic pentru a schimba lucrurilor, ci doar vorbesc frumos de parca totul se va rezolva de la sine.

Practic nu trece o zi pe ruta Bucuresti Nord – Baia Mare – Satu Mare, fara ca ba locomotiva sa ia foc, ba locomotiva sa se strice. Si culmea toate se intampla doar intre Baia Mare si Jibou sau intre Baia Mare si Satu Mare.

Atat linia ferata intre Baia Mare si Jibou si Baia Mare – Satu Mare, distrusa si uzata pe care se circula cu 30-40 km/ora, cat si locomotivele diesel depasite moral si fizic, pur si simplu innebunesc calatorii.

Un alt exemplu elocvent l-am primit astazi cand trenul accelerat Baia Mare – Bucuresti Nord are deja o intarziere de peste o suta de minute. Motivul? Locomotiva diesel veche, antica si de demult, s-a stricat la 12 km de Baia Mare, undeva in statia Satulung.

Se asteapta ca o alta locomotiva sa vina de la Jibou pentru ca trenul sa isi poata continua drumul, asta spre disperarea calatorilor onesti care nu isi doresc decat o calatorie confortabila si bineinteles cat de cat punctuala. Asta pentru ca un drum de la Baia Mare pana la Bucuresti dureaza nici mai mult nici mai putin decat 13 ore si 58 de minute!

Curti inundate la viseu de sus
Citeste
Peste 600 controale efectuate in domeniul sanatatii publice in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.