Trei victime si patru masini implicate langa fostul Regal

CARAMBOL IN GROSI Un accident rutier deosebit de grav a avut loc in urma cu cateva momente in localitea Grosi, in zona fostului popas Regal. Potrivit primelor informatii, in accident au fost implicate nu mai putin de trei autovehicule.

In urma impactului ar fi rezultat cinci victime. Pompierii actioneaza in aceste momente pentru salvarea celor implicati in accident. Trafricul rutier este oprit in zona.

 

ACTUALIZARE:

"Un baimarean de 35 de ani, care conducea un autoturism dinspre Dumbravita spre Baia Mare, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara condusa de un barbat de 64 de ani. In urma impactului, autoturismul care a patruns pe contrasens a fost proiectat intr-un alt autoturism. Primele verificari au relevat ca soferul care a patruns pe contrasens a avut preocupari de natura a-i distrage atentia si ca toti soferii utilizau centura de siguranta. Trei persoane au fost ranite si transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, nu se aflau sub influenta alcoolului. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile", a declarat purtatoarea de cuvand a IPJ Maramures, Florina Metes.

 

ActualMM

 

Credit foto: Madalin Man/ Ionut Andrei

Mircea Diaconu accepta o candidatura la prezidentiale, dar numai din postura de independent
Citeste
Urmeaza trei zile de disconfort termic si vijelii
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.