Trei victime si patru masini distruse la intrarea in Recea

ACCIDENT IN RECEA  Un accident de circulatie deosebit de grav a avut loc in urma cu cateva minute la intrarea in localitatea Recea, dinspre Baia Mare. Potrivit primelor informatii, in accident au fost implicate nu mai putin de patru autoturisme.

In urma carambolului, doua persoane au fost ranite.

In aceste momente intervin mai multe echipaje TIM, EPA si de la Serviciul de Ambulanta Judetean, impreuna cu pompierii maramureseni.

Actualizare:

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean Maramures , numarul victimelor rezultate in urma accidentului a ajuns la 3. Dintre acestea, doua au reufuzat sa fie transportate la spital, doar cea de a treia fiind dusa la UPU a Spitalului Judetean, prezentand contuzii minore.

Actualizare 2:

"Azi dimineata, la ora 08.30 pe DN1C, intre localitatile Recea si Baia Mare, a avut loc un carambol in care au fost implicate patru autoturisme si in urma caruia trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Pe fondul nepastrarii distantei de siguranta in mers, trei autoturisme care circulau in aceeasi directie, respectiv spre Baia Mare, au intrat in coliziune , unul dintre ele fiind proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat in coliziune frontala cu un al patrulea autoturism care circula regulamentar din sens opus. Din cauza accidentului traficul a fost restrictionat pe DN 1C, aproximativ  30 de minute.

Toti conducatorii auto implicati au fost testati cu aparatul etilotest, in cazul unui barbat de 37 de ani din Cluj-Napoca, care conducea masina din mijloc din cele trei care circulau spre Baia Mare, rezultatul a fost 0,44 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii continua cercetarile si la finalizarea lor vor dispune masurile legale", arata reprezentantii IPJ Maramures.

ActualMM

Crediti foto: Tohat Razvan

3 ani de inchisoare cu suspendare pentru tanara care a provocat accidentul in care au murit 4 fete, la Jibou
Citeste
foto
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.