Trei victime, printre care o femeie gravida, au ajuns la spital si trei masini au fost facute praf pe bulevardul Independentei din Baia Mare

CARAMBOL IN ZONA DURA  Un accident rutier in care au fost implicate mai multe autoturisme a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 9:20, pe DN 1C , la iesirea din Baia Mare.

Accidentul s-a produs chiar inainte de urcarea pe Dura si, in urma acestuia, trei persoane au ajuns la spital. Mai multe echipaje de prim-ajutor, de pompieri dar si de la Politie au ajuns imediat la fata locului.

Printre victimele transportate la Spitalul Judetean, toate femei, se numara si o femeie insarcinata. Deocamdata nu se cunosc detalii despre gravitatea ranilor acestora.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili atat cauzele accidentului cat si cine se face vinovat de acesta. Vom reveni au amanunte.

 

Actualizare:

"La ora 9.15, un satmarean de 32 de ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Independentei din Baia Mare, nu a pastrat distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar in fata sa. In urma impactului, autoturismul acrosat a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un alt autoturism. In urma impactului, trei persoane au suferit leziuni corporale si au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Conducatorii auto nu se aflau sub influenta alcoolului. Cercetarile continua", a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

 

ActualMM

 

Sursa foto: Marius Maryna

Un copil din Moisei i-a furat telefonul unui alt copil, chiar in fata unui magazin
Citeste
Criminalul care a impuscat mortal un politist din Timis a fost prins azi-dimineata in Remetea Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.