Trei victime dupa ce s-au izbit de un podet cu masina in rodina

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi dimineata pe raza localitatii Rodina Din primele informatii se pare ca in eveniment a fost implicat un singur autoturism.

Soferul acestuia a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un podet din beton.

In urma impactului violent, trei persoane au fost ranite. In ajutorul victimelor au intervenit doua echipaje medicale ale Ambulantei, echipajul EPA SMURD Farcasa si descarcerarea de la Farcasa.

Actualizare – IPJ Maramures

In aceasta dimineata, la ora 06.35, politia a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul ca pe D.J. 108 D, in localitatea Rodina, s-a produs un accident de circulatie cu victime.

La fata locului au fost identificati patru tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 31 de ani.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Totodata le-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Primele verificari efectuate de politisti au relevat ca autoturismul, al carui sofer a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila, a acrosat podetul unui imobil si s-a rasturnat in sant.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul, urmand ca in functie de cele constatate sa fie dispuse masuri legale.

Accident In groSi – doua masini s-au facut praf
Citeste
O masina a cazut in raul Firiza, in Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.