Trei tineri batuti de o femeie in cinematograf pentru ca i-au spus sa vorbeasca mai incet

Trei tineri din municipiul Sighetu Marmatiei au reclamat aseara ca au fost agresati de persoane necunoscute intr-o sala de cinema din incinta unui complex comercial din Baia Mare.

Din declaratiile victimei care a sunat la 112 reiese faptul ca altercatia a pornit dupa ce aceasta i-a atras atentia unei femei, care vocifera in sala de cinema, ca deranjeaza spectatorii. Femeia a devenit agresiva atat in limbaj cat si in comportament, i-a lovit pe tineri peste fata, iar ulterior in sprijinul femeii in sala de cinema au mai aparut doi barbati care de asemenea i-au agresat pe tineri.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de ordine si siguranta publica dar agresorii nu se mai aflau la fata locului si nici nu au putut fi identificati in zona.  In cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente si pentru identificarea autorilor.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

la primul meci pierdut pe teren propriu
Citeste
Ion Pop, directorul general al Urbis SA, si-a dat demisia. Angajatii societatii au renuntat la proteste, circulatia mijloacelor de transport in comun a revenit la normal
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.