Trei sportivi de la CSS Baia Sprie reprezinta Romania la competitia internationala de schi alpin din Brasov

FIS CHILDREN TROPHY 2019  Sportivii care s-au calificat si vor participa la competitia internationala FIS Children Trophy 2019 de la C.S.S. Baia Sprie sunt: Nagy Remetean Jennifer -U14, Toma Razvan -U14, Horga Alexandru -U16 si antrenorul Lotului National, Selejan Sebastian.

Acesti sportivi vor reprezenta Maramuresul, Romania in Competitia internationala FIS Children Trophy 2019, ce va avea loc la Poiana Brasov, in perioada 17-20 februarie, sub patronajul Federatiei Internationale de Schi alpin FIS.

Sute de schiori din zeci de tari se vor intrece la FIS Children Trophy 2019, probele la care se vor intrece schiorii participanti la FIS sunt Slalom si Slalom Urias, fiind un concurs foarte important pentru schiorii care fac performanta.

Metoda de evaluare complexa a stadiului de pregatire sportiva – competitia, ramane mijlocul numarul unu de evaluare a performantei sportive, iar participarea sportivilor nostri la o competitie de nivel international nu poate decat sa-i motiveze in drumul spre inalta performanta.

Sportivii participanti, sunt legitimati la sectia de schi alpin ai Clubului Sportiv Scolar Baia Sprie, prof. Antr. Selejan Sebastian, dir. Prof. Andreea Toma.

Societatea Vital continua procesul de actualizare a contractelor cu utilizatorii si in luna februarie
Citeste
O soferita de 19 ani din Baia Mare a spulberat o femeie pe trecerea pentru pietoni
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.