Trei soferi care conduceau in stare de ebrietate, depistati de politistii din suciu de sus

Joi, 16 mai, in cadrul unei actiuni organizate pe drumurile publice de pe raza de competenta, politistii Sectiei 7 Suciu de Sus au evitat producerea a cel putin trei accidente de circulatie pe fondul consumului de alcool. Trei soferi, care au condus in stare de ebrietate au fost depistati la timp si s-au ales si cu dosare penale si cu dreptul de a conduce suspendat.


Este vorba despre un barbat de 49 de ani, din Coroieni, care conducea cu o alcoolemie de 0.43 mg/l alcool pur in aerul expirat, un barbat de 40 de ani, din Suciu de Sus, care ar fi vrut sa se sustraga controlului, insa a fost prins si testat iar aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0.53 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar recordul a apartinut unui barbat de 43 de ani din Suciu de Sus, care avea o concentratie de 1,09 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Toti au fost condusi la spital unde le-au fost recolate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si toti s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infractiunii de conducearea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.

Tot ieri, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag care au efectuat o actiune impreuna cu reprezentanti RAR pe D.N. 18, in localitatea sat Sugatag, au aplicat pentru neregulile constatate 23 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 5 000 de lei.

promisiuni facute la Salistea de Sus
Citeste
Un tanar de 19 ani din baia mare a furat doua ceasuri, in valoare de 2
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.