Trei soferi care conduceau in stare de ebrietate, depistati de politistii din suciu de sus

Adaugat in categoria Tara Lapusului
trei-soferi-care-conduceau-in-stare-de-ebrietate-depistati-de-politistii-din-suciu-de-sus.jpg

Joi, 16 mai, in cadrul unei actiuni organizate pe drumurile publice de pe raza de competenta, politistii Sectiei 7 Suciu de Sus au evitat producerea a cel putin trei accidente de circulatie pe fondul consumului de alcool. Trei soferi, care au condus in stare de ebrietate au fost depistati la timp si s-au ales si cu dosare penale si cu dreptul de a conduce suspendat.


Este vorba despre un barbat de 49 de ani, din Coroieni, care conducea cu o alcoolemie de 0.43 mg/l alcool pur in aerul expirat, un barbat de 40 de ani, din Suciu de Sus, care ar fi vrut sa se sustraga controlului, insa a fost prins si testat iar aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0.53 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar recordul a apartinut unui barbat de 43 de ani din Suciu de Sus, care avea o concentratie de 1,09 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Toti au fost condusi la spital unde le-au fost recolate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si toti s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infractiunii de conducearea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.

Tot ieri, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Ocna Sugatag care au efectuat o actiune impreuna cu reprezentanti RAR pe D.N. 18, in localitatea sat Sugatag, au aplicat pentru neregulile constatate 23 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 5 000 de lei.

promisiuni-facute-la-salistea-de-sus.jpg
promisiuni facute la Salistea de Sus
Citeste
un-tanar-de-19-ani-din-baia-mare-a-furat-doua-ceasuri-in-valoare-de-2.jpg
Un tanar de 19 ani din baia mare a furat doua ceasuri, in valoare de 2
Citeste