Trei politisti s-au chinuit sa imobilizeze un elev de 15 ani in curtea unui liceu

IMAGINI SOCANTE IN BAIA MARE Scene incredibile petrecute azi, 5 iunie, in curtea unui Colegiului Economic din municipiul Baia Mare.

Potrivit baiamare24.ro, se pare ca politistii ar fi fost sesizati despre un incident, astfel ca un echipaj s-a prezentat la fata locului. Acolo, agentii ar fi incercat sa discute cu un elev de aproximativ 15 ani.

Nu se stie ce au discutat acestia, cert este ca, la un moment dat, politistii au actionat pentru imobilizarea minorului in cauza. Pentru a-l imobiliza pe pustan a fost nevoie de 3 politisti .

ACTUALIZARE

Conform ultimelor informatii, se pare ca politistii au fost injurati, scuipati si chiar agresati de elevul recalcitrant.

Hainele acestora au fost rupte, pantalonii la fel. Un martor al incidentului a spus politistii au cerut sprjin doar pentru a-l transporta la unitatea de politie si nu pentru a-l imobiliza, potrivit baiamare24.ro.

Mai mult, se pare ca elevul ar fi cunoscut consumator de substante interzise, insa acest lucru urmeaza sa se stabileasca in urma analizelor toxicologice.

"Un echipaj de ordine si siguranta publica a intervenit dupa ce a fost sesizat ca un elev are un comportament deviant si a inceput sa distruga bunuri din sala de clasa. Intrucat acesta s-a manifestat agresiv si dupa sosirea politistilor, a fost imobilizat si condus la sediul politiei municipiului Baia Mare. A fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare cu privire la comiterea infractiunii de ultraj", arata reprezentantii IPJ Maramures.

 

Sursa: baiamare24.ro

Furnizarea apei, sistata temporar pe trei strazi din Baia Mare
Citeste
Furnizarea apei, sistata temporar pe o strada din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.