Trei persoane s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni rutiere

In intervalul ultimelor 24 de ore politistii rutieri au intocmit dosare penale pe numele a trei persoane care au comis infractiuni rutiere.


Aseara, la ora 23.30, politistii Serviciului Rutier Maramures, in timp ce desfasurau activitati pe D.E.58, au oprit pentru verificari un autoturism condus pe raza orasului Seini. La volan a fost identificat un baimarean de 50 de ani, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Un conducator auto aflat sub influenta alcoolului a fost depistat de politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus, in timp ce conducea pe D.J.109F, pe raza localitatii Valenii Lapusului. Aseara, in jurul orei 22.30, cand a fost oprit si testat cu aparatul etilotest, barbatul de 34 de ani, din Targu Lapus, avea o concentratie de 0.78 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Un tanar de 26 de ani, domiciliat in Poienile de sub Munte, este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, dupa ce politistii Serviciului Rutier au constatat ca permisul prezentat in momentul verificarilor apartinea unei alte persoane si era expirat, iar el nu este detinator de permis.
In toate cazurile politistii continua cercetarile, urmand ca la finalizarea acestora sa propuna masuri legale.

Incendiu cu victima in Crasna Viseului
Citeste
Politistii au prins un tanar din hideaga banuit de furt de combustibil si lovirea unui angajat al statiei de carburanti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.