Trei persoane lovite pe o trecere de pietoni din baia mare

Continua sirul accidentelor de circulatie in judet. De data aceasta evenimentul rutier a avut loc in Baia Mare, la intersectia Granicerilor cu Macului, pe trecerea de pietoni. Soferul unui autovehicul a lovit trei persoane .

La fata locului au intervenit EPA SMURD si SAJ, victimele au primit ingrijirile necesare si au fost transportate la UPU Baia Mare. Din primele informatii soferul a parasit locul accidentului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Operativitate: politistii Biroului Rutier Baia Mare au identificat un barbat care a produs un accident cu victime si a parasit locul faptei in aproximativ 15 minute de la sesizarea faptei.

Politistii rutieri au intervenit de urgenta la intersectia strazii Macului cu strada Granicerilor din municipiu, dupa ce au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca trei pietoni, care traversau regulamentar, au fost surprinsi si accidentati de un autoturism al carui conducator a parasit locul faptei. Victimele au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

In urma investigatiilor si cercetarilor efectuate, in aproximativ 15 minute a fost identificat si gasit un baimarean de 52 de ani, care a recunoscut ca a condus autoturismul implicat in accident.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 1.23 mg/l alcool pur in aerul expirat. In acest moment acesta este condus la spital pentru recoltarea de probe de sange, urmand a fi dispusa masura retinerii pentru 24 de ore. Politistii continua cercetarile.

Un sofer a evitat in ultima clipa un impact violent
Citeste
La sighet, un sofer a ajuns cu masina in copaci, apoi pe trotuar a lovit un copil
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.