Trei persoane depistate pozitiv dupa ce au participat la un ritual religios intr-un imobil

La data de 26 aprilie 2020, organele de politie s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea unei infractiuni de "zadarnicirea combaterii bolilor" prevazuta de art. 352 alin. 2 Cod penal, constand in aceea ca, la data de 07 aprilie 2020, mai multe persoane s-au adunat in incinta unui imobil, proprietatea unuia dintre ei, pentru efectuarea unui ritual religios si in urma acestei intruniri trei din persoanele prezente au fost depistate pozitiv cu infectia provocata de virusul SARS COV2.

Pentru verificarea informatiilor expuse s-a inregistrat dosar caruia i-a fost atribuit numar unic de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Baia Mare.

Precizam faptul ca activitatile procedurale efectuate in timpul urmaririi penale sunt reglementate de Codul de procedura penala si au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor si garantiilor procesuale, precum si a principiului prezumtiei de nevinovatie.

DSP MARAMURES

Rares Pop, seful DSP Maramures, contactat telefonic a spus doar ca "eu nu stiu nimic, nu stiu despre ce este vorba, nu m-a informat nimeni"

Comenteaza cu Facebook

PS Iustin: "Biserica n-a facut vreodata rau omului, ci il salveaza, il ajuta, il indruma, il educa, il transforma din om al pamantului in om al cerului"
Citeste
Dosar penal deschis de procurori pentru a stabili daca a avut loc un eveniment religios in urma caruia mai multe persoane s-au infectat cu COVID-19
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.