Trei masini au fost facute praf: una dintre ele a ajuns in sant, pe plafon

ACCIDENT GRAV IN CICARLAU    Una accident de circulatie grav, cu mai multe autoturisme implicate a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 6:30, pe Drumul National 1C, la iesirea din localitatea Cicarlau.

Potrivit primelor informatii, in accident au fost implicate trei autoturisme, toate trei fiind serios avariate. Una dintre masini a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat pe plafon in santul de pe marginea drumului, la cativa zeci de metri de la locul impactului.

Mai multe echipaje de pompieri, ambulante SAJ dar si politisti au ajuns imediat la fata locului. Trei persoane au fost ranite in accident, nici una dintre acestea nefiind incarcerata la momentul sosirii salvatorilor.

Politistii maramureseni urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier dar si cine se face vinovat de acesta.

 

Actualizare:

 

"In aceasta dimineata, in jurul orei 06.10, un barbat domiciliat in Busag, in varsta de 54 de ani, conducea un autoturism pe DN 1C dinspre Cicarlau catre Ilba. In afara localitatii, pe o portiune de drum in aliniament, a patruns pe sensul opus de mers. Astfel, a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un satmarean in varsta de 58 de ani, precum si cu un autoturism care circula in spatele acestuia, condus de un tanar in varsta de 26 de ani din Baia-Sprie. In urma coliziunii, ultimul autoturism a fost rasturnat in sant. A rezultat ranirea soferului care a patruns pe contrasens, acesta ramanand internat, respectiv a unui pasager din acelasi autoturism, care nu a necesitat internarea in spital. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul a fost restrictionat aproximativ o ora si 30 de minute", arata reprezentantii IPJ Maramures

 

ActualMM

Credit foto: Facebook/ Cristian Osan

VIDEO
Citeste
Jandarmii asigura ordinea publica in cadrul marsului absolventilor Facultatii de Litere din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.