Trei maramureseni depistati la volan, fara permis de conducere

Fie au incalcat norme rutiere, fie au ajuns cu autoturismul in afara partii carosabile. Este vorba despre trei barbati care au urcat ieri la volanul autoturismelor chiar daca nu detin permise de conducere. Toti sunt cercetati in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele lor.

Un echipaj de politie a observat pe strada Avram Iancu din Sighetu Marmatiei un autoturism care a efectuat neregulamentar manevra de depasire, incalcand marcajul longitudinal continuu ce separa sensurile de mers. A fost identificata persoana de la volan: sighetean de 38 de ani, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe D.N. 18, din satul Berbesti, politistii au oprit pentru control un autoturism condus de un tanar din Calinesti. Verificarile politistilor au relevat ca acesta are dreptul de a conduce suspendat pana la data de 12.10.2019.

Si politistii din Ieud au efectuat verificari dupa ce in noaptea de 06/07 octombrie un autoturism a ajuns in poarta de acces a unei locuinte. S-a constatat ca autoturismul a fost condus de un barbat domiciliat in comuna, care nu detine permis pentru nicio categorie de autovehicule.

In toate cazurile au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

Targu Lapus si Viseu de Sus – actiuni pentru siguranta participantilor la trafic

Politistii au actionat ieri pe arterele de circulatie de pe raza oraselor Targu Lapus si Viseu de Sus pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere si depistarea soferilor care pun in pericol siguranta participantilor la trafic. Din cele 12 sanctiuni aplicate de politistii din Targu Lapus, 11 au fost pentru defectiuni tehnice. In patru cazuri au fost retrase certificatele de inmatriculare. La Viseu de Sus au fost constatate 15 contraventii si au fost retrase doua certificate de inmatriculare.

Valoarea amenzilor aplicate in cadrul celor doua actiuni de ieri a fost de aproximativ 10 000 de lei.

Parintele Octavian Frinc, din Maramures, este noul capelan al comunitatii romanesti greco-catolice din Forli
Citeste
Barbat din arad, incarcerat de politisii din sighetu marmatiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.