Trei maramureseni depistati de politistii rutieri in timp ce conduceau bauti si fara permise de conducere

Politistii rutieri sunt in permanenta pe drumurile publice si depun toate diligentele necesare pentru descurajrea comiterii de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice insa, inainte de toate, siguranta in trafic este conferita de cei care inteleg sa respecte normele rutiere si sa conduca preventiv! Nu va riscati viata si nu puneti in pericol viata si sanatatea celorlalti participanti la trafic consumand alcool inainte de a conduce pe drumurile publice! Nu conduceti autoturisme daca nu detineti permise de conducere!


Sambata, 05 ianuarie, in jurul orei 21.00, politistii din Sighetu Marmatiei s-au sesizat din oficiu ca un autoturism este condus de catre o persoana aflata in stare de ebrietate. In momentul in care a observat echipajul de politie, barbatul care conducea masina a oprit pe strada Bogdan Voda din municipiu si a incercat sa fuga. A fost prins imediat si identificat: un barbat de 33 de ani, din comuna Rona de Sus. Intrucat emana haleena alcoolica, acesta a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca avea o concentratie de 0.76 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodata, verificarile politistilor au relevat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Un caz similar este cercetat de politistii Sectiei 2 Politie Rurala Bogdan Voda. In timp ce actionau pe raza comunei Ieud, acestia au oprit pentru verificari un autoturism condus de un tanar de 29 de ani. Testarea cu aparatul etilotest a relevat ca acesta avea o concentratie de 0.91 mg/l alcool pur in aerul expirat iar verificarile efectuate au relevat ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

In ambele cazuri au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand ca la finalizarea lor sa fie propuse masuri legale.

La Baia Mare alcoolul la volan a facut o victima. O femeie de 50 de ani, pasagera intr-un autoturism condus de un sofer in stare de ebrietate, a fost ranita dupa ce persoana de la volan a pierdut controlul si a intrat in coliziune frontala cu un alt autovehicul parcat in afara partii carosabile.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat ca soferul avea o concentratie de 0.54 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si in acest caz politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

Programare FRF. Cluburile de fotbal din Maramuresul, la vize in 19 februarie
Citeste
Femeie din suciu de sus prinsa cu aproape 1000 pachete cu tigari de contrabanda
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.