Trei localitati din Maramures raman fara apa din cauza lipsei de energie electrica

Adaugat in categoria Actualitate
trei-localitati-din-maramures-raman-fara-apa-din-cauza-lipsei-de-energie-electrica.jpg

SITUATIE COMPLICATA S.C. Vital S.A. anunta utilizatorii din orasul Tautii Magheraus, Busag si Merisor ca vineri, 7 februarie 2020, in intervalul orar 09.00 – 16.00 va intrerupe furnizarea alimentarii cu apa potabila, ca urmare a intreruperii alimentarii cu energie electrica a statiei de pompare Sub Dura. In aceasta perioada S.C. Electrica Transilvania Nord S.A. intrerupe alimentarea cu energie electrica datorita unor lucrari de modernizare a retelelor electrice.

Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de sistarea apei potabile si le multumim pentru intelegere. Imediat ce se vor rezolva problemele la reteaua electrica, inerente unor astfel de situatii, va asiguram ca vom face tot posibilul sa reintram cat mai operativ in regimul normal de furnizare a apei potabile.

Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari , utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon 0262/215150, *1, *2 si 0362/401052, 3, 0372752661.

Va multumim pentru intelegere.

 

Comunicat de presa SC VITAL SA

un-barbat-sustine-ca-a-fost-batut-de-politisti-fara-motiv-oamenii-legii-spun-ca-a-refuzat-legitimarea-si-era-agresiv.jpg
Un barbat sustine ca a fost batut de politisti fara motiv. Oamenii legii spun ca a refuzat legitimarea si era agresiv
Citeste
Starea vremii si a soselelor in Maramures vineri, 7 februarie
Citeste