Trei graniceri ucraineni inarmati cu mitraliere prinsi de politistii de frontiera maramureseni pe teritoriul ROMANIEI!!! S-au ratacit cand urmareau refugiati din tara vecina (exclusi)

Incident mai putin obisnuit pe granita Romaniei cu Ucraina, in muntii Maramuresului. Mai multi cetateni ucraineni au fost depistati de politistii de frontiera maramureseni dupa ce au trecut ilegal granita. Acestia au ajuns in zona Valea Vaserului din Viseu de Sus si au fost imediat reperati de politistii romani de frontiera.

Au fost preluati si dusi la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus pentru a fi audiati si identificati. Oamenii au cerut azil in Romania si au spus ca au fugit din calea razboiului in tara noastra. Refugiatii urmeaza a fi dusi spre Centrul de Refugiati din Somcuta Mare.

Dupa o ora, patrulele politiei de frontiera din Maramures au identificat tot pe teritoriul Romaniei trei graniceri ucraineni inarmati cu pusti mitraliera. Acestia au spus ca s-au ratacit din cauza vizibilitatii reduse din munte si au trecut pe teritoriul tarii noastre. Granicerii ucraineni urmeaza sa fie dusi de politistii de frontiera maramureseni la granita pentru a fi predati autoritatilor din tara vecina.

Din informatiile noastre se pare ca granicerii au urmarit persoanele care treceau ilegal frontiera Ucrainei cu Romaniei si astfel s-au ratacit.

vom reveni

Doi jucatori de baza au parasit Minaur
Citeste
Atac terorist la o scoala din Uganda. 40 de persoane, majoritatea copii, au murit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.