Trei fete ucise, taiate si arse in butoaie de un mecanic auto

Cele doua fete disparute in Caracal ar fi fost ucise de soferul care le-a luat la ocazie. Au aparut imagini de la locul unde politistii ar fi gasit corpurile celor doua tinere.

Doua fete care locuiesc in doua localitati diferite, aflate in apropiere de Caracal, au disparut in conditii asemanatoare, la diferenta de trei luni. Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu au fost vazute ultima data in timp ce erau luate la ocazie. Politistii, sustin surse din ancheta, ar fi gasit ramasite ale celor doua adolescente, in casa unui mecanic auto din Caracal.

E barbatul in masina caruia s-a urcat miercuri Alexandra, ultima dintre cele doua fete care a fos tdata disparuta. Se pare ca barbatul le-a ars trupurile in nisste butoaie. Surse din ancheta spun ca e vorba si despre cel putin inca o victima gasita in casa mecanicului.

Oase si haine au fost gasite vineri de dimineata in casa soferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata disparuta la Caracal, miercuri. Politistii au facut perchezitii la domiciliul unui mecanic auto, cel in masina caruia s-a urcat fata.

Prima care a disparut fara urma este Mihaela Luiza Melencu sau ‘Lulu’ asa cum era cunoscuta de prieteni si familie.

Alte doua fete disparute ar fi fost ucise de barbatul din Caracal, care le-a luat la ocazie. Politistii au gasit in casa si curtea barbatului oase calcinate, haine ale victimelor si lucruri personale, bijuterii, ale acestora. Surse din ancheta sustin ca oasele provind de la patru victime.

Pe 14 aprilie, fata de 19 ani a plecat de acasa, din comuna Diosti, catre Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La intoarcere, Mihaela Luiza a luat o masina la ocazie, iar de atunci nu a mai fost vazuta.

Joi dimineata, Alexandra Macesanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, se afla la liceul din Caracal la care invata. La intoarcere, Alexandra s-a urcat intr-o masina la ocazie, atunci fiind ultima data cand a fost vazuta.

Fata, sustin surse din ancheta, avea un telefon perfomant si acesta a fost localizat de politisti la locuinta mecanicului auto care a luat-o la ocazie.

Profesorii care au primit sub nota 5 la titularizare nu vor mai preda
Citeste
Tot ce trebuie sa stim despre mesajele de la RO-ALERT!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.