Trei barbati s-au spanzurat in ultimele 24 de ore

SINUCIDERI IN LANT LA BISTRITA   Inca un caz socant zguduie comunitatea! Un barbat si-a pus capat zilelor in aceasta dimineata. Este al treilea in ultimele 24 de ore. Doar ca acesta si-a anuntat fiul de intentia pe care o are.

Inceput de vara TRAGIC, in judetul nostru. Trei sinucideri au avut loc in 24 de ore. Ieri, un barbat din Prundu Bargaului si-a pus capat zilelor, de dimineata buna. Aseara, un cioban de la o stana din Budacul de Jos si-a incheiat socotelile cu viata, tot prin spanzurare, arata Bistriteanul.ro.

In aceasta dimineata, inca un asemenea fapt a fost inregistrat, de aceasta data, in Bistrita.

"In aceasta dimineata, in jurul orei 8:30, politistii au fost alertati de catre un tanar din Bistrita cu privire la faptul ca tatal sau a plecat de la domiciliu, amenintand ca se sinucide. Politistii de la Urmariri, impreuna cu jandarmi si politisti locali au desfasurat cautari, iar in urma cu aproximativ 30 de minute, din pacate, barbatul de 47 de ani, din Bistrita, a fost gasit spanzurat, la marginea padurii din dealul Sigmirului. In continuare va fi dispusa necropsia si se vor efectua cercetari pentru ucidere din culpa", explica reprezentantii IPJ BN.

 

Sursa info: Bistriteanul.ro

Un maramuresean a ajuns la spital dupa ce a mamcat ciuperci otravitoare
Citeste
FOTO, VIDEO
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.