Trei barbati din campia turzii au comis o talharie in Somcuta mare, apoi au fost prinsi in zalau

In urma activitatilor intreprinse, politistii din Somcuta Mare au identificat si retinut trei barbati din Campia Turzii, judetul Cluj, banuiti de comiterea unei talharii calificate pe raza orasului.

Fapta a fost sesizata vineri, 15 februarie. Din cercetarile efectuate politistii au stabilit ca trei barbati, cu varste cuprinse intre 31 si 48 de ani, au abordat un alt barbat din oras si s-au oferit sa-i monteze un sistem pluvial la acoperisul imobilului, pentru care au solicitat suma de 500 de lei.
Barbatul a acceptat dar, deoarece pe parcurs au aparut discutii referitoare la contravaloarea lucrarii, acesta a vrut sa renunte la lucrare, le-a oferit suma solicitata initial si le-a cerut sa plece. Insa cei trei clujeni l-au urmarit in locuinta si l-au deposedat prin acte de violenta de suma de 3.300 de lei, iar apoi au fugit de la fata locului cu un autoturism despre care nu au putut fi oferite indicii.
Cooperarea politistilor din Somcuta Mare cu cei din judetul Salaj a dus la depistarea celor trei, in trafic, pe raza municipiului Zalau.
Suma de 3.050 de lei, gasita asupra lor, a fost recuperata si restituita partii vatamate. In urma probatoriului administrat, cei trei banuiti au fost retinuti pentru 24 de ore si prezentati instantei, care a dispus arestarea lor preventiva.
Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celor trei.

Furturi solutionate de politistii din Baia Sprie

Activitatile de cercetare si investigare efectuate de politistii din cadrul Politiei Baia Sprie au dus la identificarea unui tanar de 25 de ani, din oras, banuit de sustragerea mai multor bunuri din anexe gospodaresti. Infractiunile au fost sesizate politiei saptamana trecuta.
Din cercetarile efectuate s-a stabilit faptul ca tanarul ar fi patruns prin efractie intr-o anexa gospodareasca si intr-un garaj, de unde ar fi sustras aparate din domeniul constructiilor. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 3.500 de lei.
90% din prejudiciu a fost recuperat si restituit partilor vatamate iar in cauza continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de furt calificat.

cantonament in Ungaria, cu trei meciuri amicale
Citeste
Bilant de weekend: Trei accidente din cauza alcoolului, dosare penale pentru cinci maramureseni care s-au urcat bauti la volan
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.