Trei baimareni nu au apucat sa valorifice bijuteriile de aur sustrase dintr-o locuinta din mesteacan, intrucat au fost identificati de politisti

La data de 15 decembrie a.c. o femeie din localitatea Mesteacan a sesizat politia cu privire la comiterea unui furt. Aceasta a declarat ca persoane necunoscute au patruns in imobilul in care locuieste si i-au sustras bijuterii de aur in valoare de peste 7.500 lei.

Activitatile specifice desfasurate de politisti au dus la identificarea unui barbat de 48 de ani si a a doua tinere de 24 respectiv 28 de ani, toti din Baia Mare, banuiti de comiterea faptei. Bijuteriile sustrase au fost recuperate si restituite victimei.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestora, sub aspectul comiterii infractiunilor de furt si tainuire.

PROFESIONALISM SI OPERATIVITATE IN RECUPERAREA UNUI PREJUDICIU INSEMNAT

Inca un caz solutionat cu succes de politistii din Sighetu Marmatiei. Operativitatea cu care acestia au actionat au dus la identificarea intr-un timp foarte scurt a unei persoane banuite de comiterea unui furt din societate comerciala iar prejudiciul de 15000 euro a fost recuperat integral.
Fapta a fost sesizata prin SNUAU 112, ieri dimineata, in jurul orei 08.00. Administratorul unei societati comerciale situata pe strada Bogdan Voda din municipiu a reclamat ca persoane necunoscute au patruns prin efractie in incinta localului si au sustras aproximativ 15.000 euro.
Activitatile specifice desfasurate de politisti au relevat ca banuit de comiterea faptei este un tanar de 30 de ani, din municipiu. Toti banii sustrasi au fost recuperati si restituiti partii vatamate.
Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Recomandarile politistilor maramureseni pentru sarbatori in siguranta
Citeste
O casa a luat foc azi-noapte
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.